Karl Philip Nilsson vald till ny ordförande för Liberalerna Malmö

Söndagen den 25 februari samlades Liberalerna Malmö för årsmöte. Årsmötet beslutade om en ny styrelse och valde en ny ordförande Karl Philip Nilsson. Han efterträder Michael Högberg och tar nu på sig den viktiga rollen att leda partiet vidare genom ett viktigt EP-val som väntar till våren.
Karl Philip Nilsson har en bakgrund i Landskrona där han har suttit i kommunfullmäktige under två mandatperioder och även varit regionfullmäktigeledamot. Han har även suttit i Liberala Ungdomsförbundets förbundsstyrelse där han varit bostad- och ekonomiskpolitisk talesperson. För nästan två år sedan flyttade han till Malmö och blev gruppledare för Liberalerna i tekniska nämnden.

– Jag är hedrad och ser väldigt mycket fram emot uppdraget. Vi lägger nu grunden för ett starkare Liberalerna Malmö. Jag ser det som mitt viktigaste uppdrag att bygga en organisation som tar tillvara alla goda krafter och bygga ett starkt lag inför kommande val, säger Karl Philip Nilsson.

Utöver Karl Philip Nilsson valdes Sara Wettergren till vice ordförande samt Leon Nawrot, Charlotte Hedendahl, Roko Kursar, Amanda Brumark Onsberg och Marie Jacobsson till ledamöter.

För ytterligare information och förfrågningar, vänligen kontakta:

Karl Philip Nilsson

0709-85 23 20

karlphilip.nilsson@liberalerna.se